Pro Contentus

Kronobergs län

Information

Konsultverksamhet vid försäljning av hård- och mjukvarusystem för automatisering av komplexa processer t.ex. utlån på bibliotek, industriella produktionslinjer men även enklare manuella arbetsflöden. Systemen bygger på utrustning för datafångst (streckkoder, RFID) enbart eller i kombination med datoriserade automater maskiner robotar för utlån, återlämning, sortering, betalning, inventering, kartläggning mm.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pro Contentus vars bolagstyp är Enskild firma.

I Lessebo så är Pro Contentus ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Lessebo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lessebo och i Kronobergs län. Redan 2007-01-12 så skapades Pro Contentus och företaget är har F-skattsedel Pro Contentus har haft det sedan 2007-01-04.

Pro Contentus är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

601021-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Lessebo.

Just nu är Pro Contentus och det finns många företag som är i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Pro Contentus så går det att nå dem via telefon på 070-3268233 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pro Contentus är Sundberg, Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sundberg, Siv Inger Christin som är född 1961 och har titeln Prokurist, .