Bostadsrättsföreningen Älgen

Kronobergs län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Lessebo och Bostadsrättsföreningen Älgen är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Älgen är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Älgen är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Älgen är ett Bostadsrättsförening och skapades 1987-06-29. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Älgen ska trivas.

I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Älgen inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Älgen och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Älgen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-48180.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Christiansen, Jan Per -Rosberg, Christofer Anthony Viktor.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Älgen är Christiansen, Jan Per som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åse Anette Martina som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Christofer Anthony Viktor som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Sten Åke Gunnar som är född 1928 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Älgen har 716403-8023 som sitt organisationsnummer.