Bostadsrättsföreningen Skräddaren

Kronobergs län

Information

Bostadsrättsföreningen Skräddaren är ett bolag som finns i Lessebo. I Bostadsrättsföreningen Skräddaren finns det lite olika personer som är förknippade och det är Horn, Thomas Horst som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Karl Gunnar Emanuel som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jonny Nils Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelander, Rolf Göte Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lif, Dan Peter Olof som är född 1960 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Skräddaren så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Skräddaren på telefon .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Skräddaren av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Skräddaren är ett av många bolag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Skräddaren innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Skräddaren är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Skräddaren så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten

Bostadsrättsföreningen Skräddaren har 716403-8205 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.