SOFTRANSTECH

Kronobergs län

Information

SOFTRANSTECH är ett av många verksamheter som finns i Lessebo. Det är nämligen den kommunen som SOFTRANSTECH finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SOFTRANSTECH är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-29.

SOFTRANSTECH som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 2007-04-12. Men sedan 2007-03-29 så har SOFTRANSTECH varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SOFTRANSTECH så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0478-40728.

Lessebo arbetar för att verksamheter som SOFTRANSTECH ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SOFTRANSTECH. Det finns flera verksamheter i Kronobergs län.

Företaget kommer att utveckla mjukvara till datorer för försäljning. Till att börja med blir det en översättningsprogramvara och senare kommer andra program inom andra områden att skapas och säljas

Firmatecknare för SOFTRANSTECH är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SOFTRANSTECH och det är följande personer, Svanström, Jan Magnus som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för SOFTRANSTECH är 720113-XXXX.