Föreningen Folkets Hus i Lessebo u.p.a.

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns Föreningen Folkets Hus i Lessebo u.p.a.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lessebo här finns det många olika Ekonomisk förening. Föreningen Folkets Hus i Lessebo u.p.a. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Lessebo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kronobergs län gör att bolag trivs där.

Föreningen Folkets Hus i Lessebo u.p.a. är ej momsregistretat och har organisationsnummer 729500-1189.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0478-10053 alternativt besöka eller skicka post till Föreningen Folkets Hus i Lessebo u.p.a. på följande adress Storg. 51, 360 50, Lessebo.

Föreningen Folkets Hus i Lessebo u.p.a. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Föreningen Folkets Hus i Lessebo u.p.a. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Engman, Ulrika Elinor som är född 1969 och har titeln Suppleant , Lillo Moran, Carlos Patricio som är född 1957 och har titeln Suppleant . Persson, Gun Barbro som är född 1936 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att genom förhyrande av lokaler samt köp eller byggande av hus tillhandahålla Lessebo arbetare- och närstående organisationer lämpliga lokaler.