Johanssons industri & maskinservice

Kronobergs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lessebo och Johanssons industri & maskinservice är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Johanssons industri & maskinservice är ett av dem. Statusen för Johanssons industri & maskinservice är att Bolaget är aktivt.

Johanssons industri & maskinservice är ett Enskild firma och skapades 2009-05-13. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Johanssons industri & maskinservice ska trivas.

Johanssons industri & maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-21. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparationer, underhåll och tillverkning av div reservdelar på industrier, skogsmaskiner och entreprenadmskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johanssons industri & maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05.

Idag är Johanssons industri & maskinservice och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Johanssons industri & maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-20005.

.

De som är på något sätt har med Johanssons industri & maskinservice är Johansson, Tomas Jonas Lennart som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johanssons industri & maskinservice har 750317-XXXX som sitt organisationsnummer.