Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening

Kronobergs län

Information

Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening är ett företag som finns i Lessebo. I Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Christer som är född 1949 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening på telefon 0478-50725.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i samverkan med Musik i Glasriket lokalt arrangera kulturevenemang. Arrangemanens innehåll fastställs i samverkan med Musik i Glasrikets konstnärliga råd. Medlemmarnas uppgift blir att praktiskt arrangera evenemang i anslutning till Musik i Glasriket-festivalens årliga genomförande.

Idag är Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Musik i Glasriket i Kosta Ekonomisk förening har 769601-0763 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.