Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening

Kronobergs län

Information

Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening hittar ni ett Kronobergs län som inte är som andra län. I Kronobergs län hittar ni Lessebo som är den kommunen där Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening finns. I Lessebo så finns det många olika Ekonomisk förening och i Kronobergs län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening har haft sedan 2003-11-20. Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 2, 360 50, Lessebo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0478-31640.

Lessebo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kronobergs län för att locka till sig fler bolag.

Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening har idag 769605-0819 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av likvidatorn. är den som för stunden ansvarar för Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla tjänster för kompetensutveckling. I övrigt skall föreningen verka för en positiv närings- livsutveckling i Lessebo kommun.

I Kreativ Utveckling i Lessebo Ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Folkesson, Svante Ragnar som är född 1947 och har titeln Likvidator, .