Läsebo föräldrakooperativ ekonomisk förening

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns Läsebo föräldrakooperativ ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lessebo här finns det många olika Ekonomisk förening. Läsebo föräldrakooperativ ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Lessebo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kronobergs län gör att bolag trivs där.

Läsebo föräldrakooperativ ekonomisk förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769608-6565.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0478-12614 alternativt besöka eller skicka post till Läsebo föräldrakooperativ ekonomisk förening på följande adress Sommarvindsv. 1, 360 50, Lessebo.

Läsebo föräldrakooperativ ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Läsebo föräldrakooperativ ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Engman, Carina Marianne som är född 1966 och har titeln Suppleant . Henley, Timothy Charles som är född 1973 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att bedriva föräldrakooperativ förskoleverksamhet för medlemmarnas barn i anslutning till förskolan Nallen i Lessebo kommun. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva föräldrakooperativ förskoleverksamhet för medlemmarnas barn.