Allhall i Hovet Ekonomisk förening

Kronobergs län

Information

Allhall i Hovet Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Lessebo. I Allhall i Hovet Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ansén Örnberg, Agneta Mariann som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Sören Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Markmann, Sune Christer Charlie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Sven Bertil som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhlgren, Bengt Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Christer Nils Eric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotVreman, Wim som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Greger Gösta Josef som är född 1952 och har titeln Suppleant, Åkesson, Jan Tommy Roland som är född 1959 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Allhall i Hovet Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Allhall i Hovet Ekonomisk förening på telefon 0478-40390.

Föreningens ändamål är att bygga ett allaktivitetshus i Hovmantorp i syfte att genom tillhandahållande av lokaler främja medlemmarnas ekonomiska intressen som konsumenter, för att bereda dem möjligheter att bedriva dels idrottsliga och kulturella verksamheter, dels att anordna näringslivsevenemang såsom mässor och utställningar. Föreningen vill med byggandet av ett allaktivitetshus långsiktigt bidra till en positiv samhällsutveckling som höjer attraktionsvärdet och gör Lessebo till en framtidskommun.

Idag är Allhall i Hovet Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Allhall i Hovet Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Allhall i Hovet Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-14 och Allhall i Hovet Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allhall i Hovet Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ansén Örnberg, Agneta Mariann -Sandin, Sven Bertil -Ståhlgren, Bengt Roger

Allhall i Hovet Ekonomisk förening har 769613-8101 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.