Hovmantorps Elektriska Handelsbolag

Kronobergs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lessebo och Hovmantorps Elektriska Handelsbolag är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hovmantorps Elektriska Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hovmantorps Elektriska Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hovmantorps Elektriska Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1979-03-28. Det finns flera olika verksamheter i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hovmantorps Elektriska Handelsbolag ska trivas.

Hovmantorps Elektriska Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lessebo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Elektriska installationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hovmantorps Elektriska Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Hovmantorps Elektriska Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Hovmantorps Elektriska Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-41411.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Hovmantorps Elektriska Handelsbolag är Lundgren, Bengt Göran som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Bengt Johan som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Hovmantorps Elektriska Handelsbolag har 916419-1174 som sitt organisationsnummer.