Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag

Kronobergs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lessebo och Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1979-12-06. Det finns flera olika verksamheter i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag ska trivas.

Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lessebo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av maskiner inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-40390.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag är Ansén Örnberg, Agneta Mariann som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Örnberg, Lars-Göran Lillebror som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Hyrmaskiner i Hovmantorp Handelsbolag har 916419-2727 som sitt organisationsnummer.