Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion

Kronobergs län

Information

Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion är ett företag som finns i Lessebo. I Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holgersson, Inga Gerd Margareta som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Holgersson, Leif Ove som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion på telefon 0478-31221.

Handel och tillverkning avseende kläder.

Idag är Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion är ett av många företag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Mini-Maxi Konfektion har 916419-5209 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.