Stall Ice Horse Handelsbolag

Kronobergs län

Information

916526-0549 är organisationsnummer för företaget Stall Ice Horse Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Ice Horse Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lessebo som är den kommunen som Stall Ice Horse Handelsbolag finns i.

Stall Ice Horse Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-02-09 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Ice Horse Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Stall Ice Horse Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lessebo som också är .

Firmatecknare för Stall Ice Horse Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Stall Ice Horse Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-61373 eller genom brev på följande adress:
Kvinnevad 205, 240 35, Harlösa

Tränings- och tävlingsverksamhet inom travsport.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Ice Horse Handelsbolag och det är Olofsson, Anne Jeanette som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Klas Niclas som är född 1971 och har titeln Bolagsman,