Lessebo Industriproduktförsäljning

Kronobergs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lessebo och Lessebo Industriproduktförsäljning är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Lessebo Industriproduktförsäljning är ett av dem. Statusen för Lessebo Industriproduktförsäljning är att Bolaget är aktivt.

Lessebo Industriproduktförsäljning är ett Enskild firma och skapades 1980-04-10. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lessebo Industriproduktförsäljning ska trivas.

Lessebo Industriproduktförsäljning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av verktyg och skyddsmaterial till industrier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lessebo Industriproduktförsäljning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Lessebo Industriproduktförsäljning och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Lessebo Industriproduktförsäljning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-31745.

.

De som är på något sätt har med Lessebo Industriproduktförsäljning är Holgersson, Leif Ove som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lessebo Industriproduktförsäljning har 360127-XXXX som sitt organisationsnummer.