Byggnadsfirma Stig Boström

Kronobergs län

Information

410428-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Byggnadsfirma Stig Boström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Stig Boström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som Byggnadsfirma Stig Boström finns i.

Byggnadsfirma Stig Boström har varit registrerat sedan 1978-06-28 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Stig Boström så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Byggnadsfirma Stig Boström är och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är .

Firmatecknare för Byggnadsfirma Stig Boström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Stig Boström så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Stig Boström och det är Boström, Stig Algot som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,