Bo:s Snickeri

Kronobergs län

Information

420527-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bo:s Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo:s Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som Bo:s Snickeri finns i.

Bo:s Snickeri har varit registrerat sedan 1978-06-12 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo:s Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Bo:s Snickeri är och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är .

Firmatecknare för Bo:s Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bo:s Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 0470-771016 eller genom brev på följande adress:

Snickeriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo:s Snickeri och det är Karlsson, Bo Ragnvald som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,