KOTTE TOYS

Kronobergs län

Information

430124-XXXX är organisationsnummer för företaget KOTTE TOYS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KOTTE TOYS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som KOTTE TOYS finns i.

KOTTE TOYS har varit registrerat sedan 1987-04-24 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KOTTE TOYS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KOTTE TOYS är och det finns flera bolag i Lessebo som också är .

Firmatecknare för KOTTE TOYS är följande:

Vill ni komma i kontakt med KOTTE TOYS så kan ni göra det på telefon genom 0478-20453 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av träleksaker, postorderförsäljning och träleksaker till daghem, förskolor och institutioner samt textiltryckeri.

Det finns olika personer som har en koppling med KOTTE TOYS och det är Löfgren, Torsten Åkesson som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,