Kylle Bygg & Maskin

Kronobergs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lessebo och Kylle Bygg & Maskin är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Kylle Bygg & Maskin är ett av dem. Statusen för Kylle Bygg & Maskin är att Bolaget är aktivt.

Kylle Bygg & Maskin är ett Enskild firma och skapades 1991-08-14. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kylle Bygg & Maskin ska trivas.

Kylle Bygg & Maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet och entreprenad samt entreprenadarbeten inom jord- och skogsbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kylle Bygg & Maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kylle Bygg & Maskin och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Kylle Bygg & Maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-20548.

.

De som är på något sätt har med Kylle Bygg & Maskin är Haapalahti, Viktor Erling som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kylle Bygg & Maskin har 440322-XXXX som sitt organisationsnummer.