Stig Fransson

Kronobergs län

Information

440627-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stig Fransson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stig Fransson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som Stig Fransson finns i.

Stig Fransson har varit registrerat sedan 1979-12-12 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stig Fransson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Stig Fransson är och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är .

Firmatecknare för Stig Fransson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stig Fransson så kan ni göra det på telefon genom 0478-10900 eller genom brev på följande adress:

Bokförings- och utredningsarbeten samt handel med kontors- material, kontorsinventarier, biltillbehör och byggnadsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Stig Fransson och det är Fransson, Stig Ernst Åke som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,