Hovets Kakelugnar & Spisar

Kronobergs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lessebo och Hovets Kakelugnar & Spisar är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Hovets Kakelugnar & Spisar är ett av dem. Statusen för Hovets Kakelugnar & Spisar är att Bolaget är aktivt.

Hovets Kakelugnar & Spisar är ett Enskild firma och skapades 1997-12-05. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hovets Kakelugnar & Spisar ska trivas.

Hovets Kakelugnar & Spisar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och uppsättning av kakelugnar och spisar samt byggnadsentreprenadverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hovets Kakelugnar & Spisar är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hovets Kakelugnar & Spisar och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Hovets Kakelugnar & Spisar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-41063.

.

De som är på något sätt har med Hovets Kakelugnar & Spisar är Bengtsson, Leif Ronny Bengt som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hovets Kakelugnar & Spisar har 491204-XXXX som sitt organisationsnummer.