TUC Konsult

Kronobergs län

Information

TUC Konsult är ett av många företag som finns i Lessebo. Det är nämligen den kommunen som TUC Konsult finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TUC Konsult som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1997-01-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TUC Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0478-41246.

Lessebo arbetar för att företag som TUC Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för TUC Konsult. Det finns flera företag i Kronobergs län.

Utbilda "arbete på väg" enlig vuc's kurskrav. utbilda maskinförare på hjullastare, grävmaskin, bandtraktor, teleskopstruck, väghyvel, truckförare och kranförare. ebr - elbyggnadsrationalisering, är avsedd för maskinförare som ska utföra arbete åt kraftbolag såsom ledningsdragning, stolpresning. abc såsom andning blödning och chock. hlr såsom hjärt- och lungräddning. sten och plattsättningskurser. anläggnings och v-a anläggningar.

Firmatecknare för TUC Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TUC Konsult och det är följande personer, Svensson, Thommy Carl-Gustaf som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för TUC Konsult är 500103-XXXX.