DIN HÄLSA Friskcentrum

Kronobergs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lessebo och DIN HÄLSA Friskcentrum är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DIN HÄLSA Friskcentrum är ett av dem. Statusen för DIN HÄLSA Friskcentrum är att Bolaget är aktivt.

DIN HÄLSA Friskcentrum är ett Enskild firma och skapades 1987-04-30. Det finns flera olika verksamheter i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DIN HÄLSA Friskcentrum ska trivas.

DIN HÄLSA Friskcentrum är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lessebo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Rehabiliterings-, motions-, företagshälsovårds- och friskvårds- centrum.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DIN HÄLSA Friskcentrum är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är DIN HÄLSA Friskcentrum och det finns flera verksamheter som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med DIN HÄLSA Friskcentrum så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0470-20883.

.

De som är på något sätt har med DIN HÄLSA Friskcentrum är Klüft, Thomas Urban som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DIN HÄLSA Friskcentrum har 500525-XXXX som sitt organisationsnummer.