MH:s KONSTRUKTIONSSVETS

Kronobergs län

Information

521206-XXXX är organisationsnummer för bolaget MH:s KONSTRUKTIONSSVETS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MH:s KONSTRUKTIONSSVETS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som MH:s KONSTRUKTIONSSVETS finns i.

MH:s KONSTRUKTIONSSVETS har varit registrerat sedan 1981-04-08 och det finns flera bolag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MH:s KONSTRUKTIONSSVETS så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MH:s KONSTRUKTIONSSVETS är och det finns flera bolag i Lessebo som också är .

Firmatecknare för MH:s KONSTRUKTIONSSVETS är följande:

Vill ni komma i kontakt med MH:s KONSTRUKTIONSSVETS så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Svetsning och tillverkning av stålkonstruktioner, montagearbeten samt reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med MH:s KONSTRUKTIONSSVETS och det är Henriksson, Mats Per-Erik som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,