Ekeberga Antik & Kuriosa

Kronobergs län

Information

I Lessebo finns det ett Enskild firma som heter Ekeberga Antik & Kuriosa. Det finns flera bolag som liknar Ekeberga Antik & Kuriosa i Kronobergs län. Lessebo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ekeberga Antik & Kuriosa är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kronobergs län.

Sedan 1996-02-12 så har Ekeberga Antik & Kuriosa varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ekeberga Antik & Kuriosa och det finns fler bolag som är det i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Ekeberga Antik & Kuriosa så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ekeberga Antik & Kuriosa så kan ni göra det på 0478-50415.

Köpa och sälja kuriosa genom dödsbo såsom möbler, hushålls- och presenartiklar, tavlor, speglar och armaturer samt hålla auktioner inom detsamma.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wester, Birgit Inga Solveig som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Wester, Kjell Inge Bertil som är född 1953 och har titeln Prokurist, .

.

Ekeberga Antik & Kuriosa har 541023-XXXX som sitt organisationsnummer.