Hovmantorps Taxi

Kronobergs län

Information

550920-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hovmantorps Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hovmantorps Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som Hovmantorps Taxi finns i.

Hovmantorps Taxi har varit registrerat sedan 1987-12-30 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hovmantorps Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Hovmantorps Taxi är och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är .

Firmatecknare för Hovmantorps Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hovmantorps Taxi så kan ni göra det på telefon genom 0478-42119 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Hovmantorps Taxi och det är Jakobsson, Inge Jan Peter som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,