Hovbo-Hus Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Hovbo-Hus Aktiebolag hittar ni ett Kronobergs län som inte är som andra län. I Kronobergs län hittar ni Lessebo som är den kommunen där Hovbo-Hus Aktiebolag finns. I Lessebo så finns det många olika Aktiebolag och i Kronobergs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hovbo-Hus Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hovbo-Hus Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hovbo-Hus Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hovbo-Hus Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 62, 360 51, Hovmantorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0478-40520.

Lessebo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kronobergs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hovbo-Hus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hovbo-Hus Aktiebolag har idag 556070-7019 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hovbo-Hus Aktiebolag

Bolaget skall bedriva finansiell verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om kredit- marknadsbolag, ekonomisk förvaltning, handel med värdepapper samt byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hovbo-Hus Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Gert Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lisbet Ann-Mari som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Ulf Åke Pether som är född 1954 och har titeln Revisor, Hubertsson, Kjell Carl Bengt som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Pether Svensson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.