Lessebo Plåtslageri Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Lessebo Plåtslageri Aktiebolag hittar ni ett Kronobergs län som inte är som andra län. I Kronobergs län hittar ni Lessebo som är den kommunen där Lessebo Plåtslageri Aktiebolag finns. I Lessebo så finns det många olika Aktiebolag och i Kronobergs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lessebo Plåtslageri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lessebo Plåtslageri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lessebo Plåtslageri Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lessebo Plåtslageri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Plåtslagarv. 3, 360 50, Lessebo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0478-10148.

Lessebo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kronobergs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lessebo Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lessebo Plåtslageri Aktiebolag har idag 556089-6010 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Käll, Rolf Tomas -Käll, Vincent Yngve Lennart är den som för stunden ansvarar för Lessebo Plåtslageri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Lessebo Plåtslageri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Käll, Vincent Yngve Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Käll, Rolf Tomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Käll, Tomas Marcus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Lars Lennartsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .