Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1964-04-28. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag ska trivas.

Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka målerirörelse och mattläggningsrörelse samt försälning av produkter inom dessa områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8526190.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag är Åhslund, Jan-Ove Ingbert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhslund, Anna Mary som är född 1929 och har titeln Suppleant, Persson, Ulla Victoria som är född 1971 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, .

Åhslunds Färg & Golv Aktiebolag har 556092-4192 som sitt organisationsnummer.