Lessebo Åkericentral Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Bolaget skall bedriva spedition och transportförmedling samt handel med grusprodukter och utföra markentreprenadarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lessebo Åkericentral Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lessebo så är Lessebo Åkericentral Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Lessebo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lessebo och i Kronobergs län. Redan 1970-05-19 så skapades Lessebo Åkericentral Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lessebo Åkericentral Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lessebo Åkericentral Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1970-01-01

556135-6964 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lessebo.

Just nu är Lessebo Åkericentral Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Lessebo Åkericentral Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0478-34200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Edberg, Bengt Vigo

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lessebo Åkericentral Aktiebolag är Edberg, Bengt Vigo som är född 1942 och har titeln VD, Edberg, Bengt Vigo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Arne Leif Vilhelm som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tradåker, Nils Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Håkan Ingemar Mats som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjögren, Bertil Oskar Jan-Åke som är född 1945 och har titeln SuppleantSvensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .