Smålandsporfyr Aktiebolag

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns Smålandsporfyr Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lessebo här finns det många olika Aktiebolag. Smålandsporfyr Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Lessebo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kronobergs län gör att bolag trivs där.

Smålandsporfyr Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556138-2077.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0470-746940 alternativt besöka eller skicka post till Smålandsporfyr Aktiebolag på följande adress Nyg. 4, 352 33, Växjö.

Smålandsporfyr Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Smålandsporfyr Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Stig Roland Kennerth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Karlsson, Hans Kent Michael som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva exploatering, bearbetning och marknadsföring av bergarter. Äga och uthyra entreprenadmaskiner och industriinventarier, äga och förvalta fast egendom. Idka handel med trävaror och oljeprodukter ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.