Prispressaren i Småland Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Prispressaren i Småland Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lessebo. Det är nämligen den kommunen som Prispressaren i Småland Aktiebolag finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Prispressaren i Småland Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Prispressaren i Småland Aktiebolag som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1971-05-05. Men sedan 1986-01-01 så har Prispressaren i Småland Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 4, 352 33, Växjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prispressaren i Småland Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0470-746940.

Lessebo arbetar för att företag som Prispressaren i Småland Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Prispressaren i Småland Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva handel med petroleumprodukter, livsmedel, trävaror, byggnadsmaterial, metaller, textil och konfektion ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Vidare äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

Firmatecknare för Prispressaren i Småland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Gustaf Tage Alvar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prispressaren i Småland Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Stig Roland Kennerth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brakander, Marie Ingrid Therése som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gustaf Tage Alvar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Kent Michael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Prispressaren i Småland Aktiebolag är 556146-5971.