Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Lessebo. I Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lennartsson, Folke Börje Karl-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Greta Mia Annika som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag på telefon 0471-50317.

Bolaget skall driva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bröd. Lennartssons Åkeri Aktiebolag har 556187-9569 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.