Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Bolaget skall bedriva automatisering och reparationer av mekaniska tillverkningsmaskiner, maskinkonstuktion, försäljning av produktionsmaskiner för mekanisk industri, utbildning och journalistverksamhet gentemot TV och media m fl samt därmed förenad verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lessebo så är Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Lessebo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lessebo och i Kronobergs län. Redan 1981-12-14 så skapades Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556213-8015 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lessebo.

Just nu är Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Automatiseringsteknik i Skruv Aktiebolag är Karlsson, Lars Tore Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Åsa Jessica som är född 1972 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .