Scandinavian Scale Co Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och Scandinavian Scale Co Aktiebolag är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många företag där och Scandinavian Scale Co Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scandinavian Scale Co Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian Scale Co Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-05-04. Det finns flera olika företag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där företaget finns i jobbar för att företag som Scandinavian Scale Co Aktiebolag ska trivas.

Scandinavian Scale Co Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektroniska vågar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian Scale Co Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Scandinavian Scale Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Scale Co Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-41485.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Scandinavian Scale Co Aktiebolag är Petersson, Börje Ingvar som är född 1947 och har titeln VD, Petersson, Börje Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Elin Marita Veronika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian Scale Co Aktiebolag har 556243-7177 som sitt organisationsnummer.