Banco Bryggeri Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och Banco Bryggeri Aktiebolag är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många företag där och Banco Bryggeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Banco Bryggeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Banco Bryggeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-10-15. Det finns flera olika företag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där företaget finns i jobbar för att företag som Banco Bryggeri Aktiebolag ska trivas.

Banco Bryggeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bryggerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Banco Bryggeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Banco Bryggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Banco Bryggeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-20300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bronsman, Dan-Anders -Bronsman, Peter Gunnar.

De som är på något sätt har med Banco Bryggeri Aktiebolag är Bronsman, Peter Gunnar som är född 1963 och har titeln VD, Bronsman, Peter Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Voigt, Wolfgang som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bronsman, Dan-Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Banco Bryggeri Aktiebolag har 556250-5809 som sitt organisationsnummer.