Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Bolaget skall bedriva utförande, tillverkning och försäljning av konstruktioner med ytbelagd tunnplåt,försäljning av skyddsprodukter för industri och liknande verksamheter, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lessebo så är Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Lessebo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lessebo och i Kronobergs län. Redan 1985-04-30 så skapades Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556259-9216 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lessebo.

Just nu är Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0478-42060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arkadprofiler i Hovmantorp Aktiebolag är Ahnström, Ove Hans Alvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahnström, Annika Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Lars Lennartsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .