Peter Fransson Snickeri Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Peter Fransson Snickeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Lessebo. I Peter Fransson Snickeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Eva Liselott Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Kurt Peter Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Mary Evelina Charlotta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Peter Fransson Snickeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Peter Fransson Snickeri Aktiebolag på telefon 0478-21010.

Bolaget skall bedriva möbeltillverkning samt handel med maskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Peter Fransson Snickeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Peter Fransson Snickeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Peter Fransson Snickeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Peter Fransson Snickeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Peter Fransson Snickeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fransson, Kurt Peter Stefan

Peter Fransson Snickeri Aktiebolag har 556287-1110 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.