Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag hittar ni ett Kronobergs län som inte är som andra län. I Kronobergs län hittar ni Lessebo som är den kommunen där Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag finns. I Lessebo så finns det många olika Aktiebolag och i Kronobergs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergdala Glasbruk, 360 51, Hovmantorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0478-31650.

Lessebo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kronobergs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag har idag 556299-9275 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av glasprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Studioglas i Strömbergshyttan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlén, Carina Britt-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Björn Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Henrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .