TandHyttan Anders Englund AB

Kronobergs län

Information

556330-3386 är organisationsnummer för företaget TandHyttan Anders Englund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TandHyttan Anders Englund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som TandHyttan Anders Englund AB finns i.

TandHyttan Anders Englund AB har varit registrerat sedan 1988-07-14 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TandHyttan Anders Englund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

TandHyttan Anders Englund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TandHyttan Anders Englund AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med TandHyttan Anders Englund AB så kan ni göra det på telefon genom 0478-41353 eller genom brev på följande adress:
KUNGSGATAN 54, 244 62, Furulund

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, försäljning av presentartiklar pch gratulationskort jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TandHyttan Anders Englund AB och det är Hörnlund, Jan Erik som är född 1955 och har titeln Likvidator, Ihrén, Hans Erik Gunnar som är född 1955 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor,