Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lessebo. Det är nämligen den kommunen som Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1988-10-11. Men sedan 1988-01-01 så har Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 60, 360 50, Lessebo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0478-10196.

Lessebo arbetar för att företag som Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva kioskrörelse, handel med fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Einarsson, Anita Margareta Irene -Einarsson, Monica Elisabeth C.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag och det är följande personer, Einarsson, Anita Margareta Irene som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Einarsson, Monica Elisabeth C som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Sylvia Daisy Irene som är född 1926 och har titeln Suppleant, Delborn, Hans Carl Patrik som är född 1949 och har titeln Revisor, Padelco AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trafikkiosken i Lessebo Aktiebolag är 556335-8521.