Ekonomitjänst Svante Folkesson AB

Kronobergs län

Information

Ekonomitjänst Svante Folkesson AB är ett företag som finns i Lessebo. I Ekonomitjänst Svante Folkesson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Folkesson, Svante Ragnar som är född 1947 och har titeln VD, Folkesson, Svante Ragnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Inga Merete som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ihrén, Hans Erik Gunnar som är född 1955 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekonomitjänst Svante Folkesson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekonomitjänst Svante Folkesson AB på telefon 0470-784785.

Föremålet för bolagets verksamhet är upprättande av privatjuridi- ska dokument såsom bouppteckningar, testamenten, köpeavtal och samt ekonomisk konsultation till företag och privatpersoner jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekonomitjänst Svante Folkesson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ekonomitjänst Svante Folkesson AB är ett av många företag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ekonomitjänst Svante Folkesson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekonomitjänst Svante Folkesson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekonomitjänst Svante Folkesson AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ekonomitjänst Svante Folkesson AB har 556357-2816 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.