KLIPPAN AB

Kronobergs län

Information

I Lessebo finns det ett Aktiebolag som heter KLIPPAN AB. Det finns flera företag som liknar KLIPPAN AB i Kronobergs län. Lessebo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-05-10 så har KLIPPAN AB varit registrerat. Idag är KLIPPAN AB Publikt bolag och det finns fler företag som är det i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med KLIPPAN AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 79, 360 50, Lessebo. Vi ni istället prata med KLIPPAN AB så kan ni göra det på 077-1110000.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga, förvalta samt driva handel med lös och fast egendom, idka fabriks-, jord- bruks- och handelsrörelse och därvid tillverka och försälja pappersmassa, papper, kartong och andra pappersprodukter samt att idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Altgård, Lars Erik Svenning som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Bergkvist, Ulf Ragnar som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Lesshammar, Carola Hilma Linnéa som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Sten, Inger Beryl Janita som är född 1943 och har titeln VD, Sten, Inger Beryl Janita som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Gunnar Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,StyrelseordförandeBredenfeldt, Lars Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Lars-Owe som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Benny Jan Arno som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantPetersson, Lars Johan Emil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantWelandson, Gösta Joakim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotWelandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Anders Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantLindqvist, Rolf Arne som är född 1943 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantEhrenpohl, Berit Kristina som är född 1952 och har titeln RevisorFrej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln RevisorForslund, Sven Gunnar som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantNevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Welandson, Gösta Joakim -Welandson, Jonas Patrik Firman tecknas av -Sten, Inger Beryl Janita i förening med en av -Altgård, Lars Erik Svenning -Bergkvist, Ulf Ragnar -Forsberg, Lars-Owe -Lesshammar, Carola Hilma Linnéa Firman tecknas av -Lesshammar, Carola Hilma Linnéa i förening med en av -Altgård, Lars Erik Svenning -Bergkvist, Ulf Ragnar Firman tecknas i förening av -Altgård, Lars Erik Svenning -Bergkvist, Ulf Ragnar Firman tecknas i förening av -Forsberg, Lars-Owe -Lesshammar, Carola Hilma Linnéa Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

KLIPPAN AB har 556360-1821 som sitt organisationsnummer.