TIO-TEKNIK Aktiebolag

Kronobergs län

Information

556361-1937 är organisationsnummer för verksamheten TIO-TEKNIK Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TIO-TEKNIK Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som TIO-TEKNIK Aktiebolag finns i.

TIO-TEKNIK Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-07 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TIO-TEKNIK Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

TIO-TEKNIK Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TIO-TEKNIK Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med TIO-TEKNIK Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0478-40920 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 16, 360 51, Hovmantorp

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, skärande bearbetning och legotillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TIO-TEKNIK Aktiebolag och det är Jörgensen, Tom Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jörgensen, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Torgny Birger som är född 1939 och har titeln Suppleant, Magnusson, Per Olov som är född 1952 och har titeln Revisor, Olofsson, Börje Olof Ingmar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Växjö Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor