Hovmantorp Restaurang & Motell AB

Kronobergs län

Information

Hovmantorp Restaurang & Motell AB är ett bolag som finns i Lessebo. I Hovmantorp Restaurang & Motell AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlman Andersson, Monica C I som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Dan Malkolm Roland som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Leif Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hovmantorp Restaurang & Motell AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hovmantorp Restaurang & Motell AB på telefon 0471-10078.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, äga, förvalta och bedriva handel med aktier och andra värdepapper samt bedriva handel med petroleumprodukter samt bedriva restaurang rörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hovmantorp Restaurang & Motell AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hovmantorp Restaurang & Motell AB är ett av många bolag som finns i Kronobergs län och Lessebo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hovmantorp Restaurang & Motell AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hovmantorp Restaurang & Motell AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hovmantorp Restaurang & Motell AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hovmantorp Restaurang & Motell AB har 556373-4739 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.