Jakobssons Formverkstad Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och Jakobssons Formverkstad Aktiebolag är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jakobssons Formverkstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jakobssons Formverkstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jakobssons Formverkstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-18. Det finns flera olika verksamheter i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jakobssons Formverkstad Aktiebolag ska trivas.

Jakobssons Formverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av former för glas- och plasttillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jakobssons Formverkstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Jakobssons Formverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Jakobssons Formverkstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-40258.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jakobssons Formverkstad Aktiebolag är Jakobsson, Per Conny Tomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Gert Ove som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olsson, Tord Arne Ragnar som är född 1957 och har titeln Revisor, Revision Tord Olsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Jakobssons Formverkstad Aktiebolag har 556374-2492 som sitt organisationsnummer.