STIPO AKTIEBOLAG

Kronobergs län

Information

556410-4619 är organisationsnummer för företaget STIPO AKTIEBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STIPO AKTIEBOLAG är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som STIPO AKTIEBOLAG finns i.

STIPO AKTIEBOLAG har varit registrerat sedan 1990-11-05 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för STIPO AKTIEBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

STIPO AKTIEBOLAG är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för STIPO AKTIEBOLAG är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Karl Göran

Vill ni komma i kontakt med STIPO AKTIEBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0478-12060 eller genom brev på följande adress:
Åkeriv. 8, 360 50, Lessebo

Bolaget skall bedriva tillverktning och försäljning av emballageurustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med STIPO AKTIEBOLAG och det är Johansson, Karl Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Diesner, Carl Johan Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Diesner, Eva Lise-Lott som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Diesner, Sten Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor