Benne Trading AB

Kronobergs län

Information

556423-9357 är organisationsnummer för företaget Benne Trading AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Benne Trading AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som Benne Trading AB finns i.

Benne Trading AB har varit registrerat sedan 1991-05-02 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Benne Trading AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Benne Trading AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Benne Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Benne Trading AB så kan ni göra det på telefon genom 0478-40675 eller genom brev på följande adress:
Ö. Högaparksg. 5, 360 51, Hovmantorp

Bolagets verksamhet är inköp, tillverkning, service och försäljning av komponenter inom materialhantering, såsom transportband, trummotorer och plastmodulband, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Benne Trading AB och det är Benne, Britt Eva Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Benne, Andreas Carl Lars som är född 1982 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,