Froy Telekonsult Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och Froy Telekonsult Aktiebolag är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många företag där och Froy Telekonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Froy Telekonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Froy Telekonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-17. Det finns flera olika företag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där företaget finns i jobbar för att företag som Froy Telekonsult Aktiebolag ska trivas.

Froy Telekonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom elektronik och telekommunikation som installation av svagströmsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Froy Telekonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Froy Telekonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Froy Telekonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-40885.

Firman tecknas var för sig av -Fransson, Nils Ove Lennart -Landegren, Yvonne Inger Anita.

De som är på något sätt har med Froy Telekonsult Aktiebolag är Fransson, Nils Ove Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Landegren, Yvonne Inger Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Markus som är född 1976 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, .

Froy Telekonsult Aktiebolag har 556423-9407 som sitt organisationsnummer.