Sifferborgen AB

Kronobergs län

Information

Bolaget skall bedriva kameral uppdragsverksamhet, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, yrkesmässig trafik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sifferborgen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lessebo så är Sifferborgen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Lessebo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lessebo och i Kronobergs län. Redan 1992-03-26 så skapades Sifferborgen AB och verksamheten är har F-skattsedel Sifferborgen AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sifferborgen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556445-4147 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lessebo.

Just nu är Sifferborgen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Sifferborgen AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Fransson, Patrick Mats Åke -Fransson, Stig Ernst Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sifferborgen AB är Fransson, Stig Ernst Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Patrick Mats Åke som är född 1971 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .